Sommarresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Sommarresor

Hitta din sommarresa bland våra många soliga resmål

Boka din semesterresa i sommar medan utbudet och priserna är som bäst.

Saknar du känslan av varm sand mellan tårna och solens strålar mot huden? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har ett stort urval av härliga sommarsemestrar. Med en resa under din sommarsemester kan du ladda batterierna och byta ut det osäkra svenska vädret mot sol och sommar på någon av våra många destinationer som Grekland, Bulgarien, Portugal eller soliga Spanien.

Hitta en prisvärd resa för din sommarsemester 2024

Hos Sunweb kan du hitta ett brett utbud av sommarresor för att säkerställa att du får en fantastisk vistelse på din solresa i sommar. Om du dessutom kan resa utanför de populära skollovsveckorna kan du spara mycket pengar. Men vi har också ett stort urval för dig som vill resa under veckorna 28, 29 och 30, som ofta är de populäraste. Våra under sommaren 2024 erbjuder ett brett utbud av resor till vackra och soliga destinationer längs Medelhavskusten samt i Portugal och Bulgarien.

Vill du åka på semester med familjen när barnen har skollov i sommar. För de yngre barnen erbjuder vi vår Sparky Kids Club med skandinavisk- och engelskspråkig underhållning under juli och augusti. Om du åker på semester med äldre barn har vi ett brett utbud av familjesemestrar där du kan delta spännande aktiviteter. Om du letar efter vattenrutschkanor och stora poolområden, kolla in några av de underbara familjevänliga hotellen på Mallorca, där du hittar underhållning för både stora och små.

Res med All Inclusive i sommar 

Är din drömsemester att hänga på stranden, sola och bli bortskämd? Då är en All Inclusive-semester år 2024 något för dig. Namnet säger det mesta, här är det all inclusive som gäller! På ett All Inclusive-hotell kan du njuta av obegränsat med mat och dryck - så du behöver inte oroa dig för någonting! Tack vare vårt breda utbud av prisvärda resor har vi resor för alla - även med All Inclusive!

Om du ännu inte har valt din soliga destination kan du få inspiration från de 5 mest populära All Inclusive-hotellen, som bland annat finns i Spanien och på Kreta.