Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Vinterresor till solen

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Vinterresor

Vinterresor – njut av solen i vinter

Gör årets vinterresa till solen extra minnesvärd och få lite vintersol under årets kallaste månader. Sol och värme är bara fem timmars flygresa bort.

Alla våra vinterresor är charter med direktflyg, där hotell ingår och transfer kan bokas. I vårt utbud hittar du gott härliga all inclusive-hotell, men även en mängd prisvärda semesterlägenheter som ligger både centralt och nära vackra stränder. Om du har begränsat med semesterdagar har vi  gott om weekend- och kortresort till värmen i vinter.

Hitta din vinterresa till solen

Vart ska man resa i vinter?

Behöver du tips på soliga vinterresmål? Vårt tips är att åka längre söder ut. Till exempel har vi gott om härliga resmål vid egyptiska Röda havet eller de soliga Kanarieöarna. Dessa resmål är även perfekta om du åker på en vinterresa med barn, då det finns gott om möjligheter att boka en vinterresa med all inclusive. Så sätt dig ner med din partner, familjen eller hela släkten och börja planera årets bästa solsemester.

Fly från kyla till ett solsäkert resmål i vinter

Drömmer du om att fly från den kalla vinterkylan? Då har vi gott om soliga resor i vinter till värmen! Vinterresor till Europas soliga resmål blir allt populärare, och det finns en god anledning. Att lämna snö och slask bakom sig och njuta av ljumma hav längs kritvita stränder är en dröm för många.

Vintersol kan vara precis vad du behöver för att ladda batterierna och få en välbehövlig dos av D-vitamin. Hos Sunweb kan du välja mellan en rad soliga resmål med varma temperaturer under vintermånaderna.