Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Nyårsresor 2024/2025

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Nyårsresor

Fira in det nya året med en billig nyårsresa till Alperna

Upplev nyårsfirandet med utsikt över snötäckta berg.

Det är något speciellt med nyårsresa till Alperna. Oavsett om du är ute efter en kort skidresa över nyårshelgen eller en längre skidsemester har vi ett stort urval av prisvärda nyårsresor till några av de mest populära skidområdena.

Vad sägs om att susa in i det nya året i Frankrikes fina pister eller njuta av traditionell afterski i Österrike? Det end du behöver tänka på är vilken typ av boende du söker, så tar vi hand om resten!

Hitta din skidresa över nyår

Nyårsskidsemester 2024/2025 med Sunweb

Vill du fira nyårsafton på ett annorlunda sätt än vanligt? Hos Sunweb hittar du ett brett utbud av billiga nyårsresor. Det är självklart även möjligt att boka längre skidresor som till och med inkluderar en jul i Alperna. Så du kan skippa julstressen och börja det nya året med en skidsemester till några av de mest populära skidområdena i Frankrike, Italien och Österrike.

Oavsett vilken typ av boende du drömmer om att komma hem till efter en dags skidåkning har vi ett brett utbud av alternativ. Vill du bo nära pisten och liften så att du slipper slösa tid på transporter? Eller föredrar du en lokal by med mysiga barer och restauranger?

Familjesemester med skidåkning och all inclusive på nyår

Kanske vill du fira nyårsafton som du gör hemma, tillsammans med hela familjen eller nära vänner. I så fall kan det vara smidigt att fira nyår i en stuga eller semesterlägenhet. Du handla och fira nyårsafton nästan som vanligt. För skidåkning med familjen rekommenderar vi Flachau och Wagrain i Österrike, då de är väldigt familjevänliga tack vare sina skidskolor, lekplatser och barnområden.

Om du söker fullständig avkoppling för stela och trötta muskler kan ett all inclusive-hotell vara något för dig. Här kan du koppla i lyxiga wellness-avdelningar så att du är redo för en ny dag i backen. Dessutom behöver du inte tänka på något annat än vilka pister du ska susa nerför.

Oavsett vilken skidresa du vill ha hittar du ett brett utbud av prisvärda nyårsskidresor hos Sunweb.