Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Julresor 2023

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Julresor

På skidsemester under jullovet

Hitta din julresa och var säker på att få en vit jul

I stora delar av Sverige är en vit jul långt ifrån en garanti. Är du en av dem som älskar ett vackert snölandskap i under julen? Då kan det vara en bra idé att kolla in våra prisvärda julresor!

Med Sunwebs billiga julresor kan du åka på en oförglömlig skidsemester i juletid, utan att överskrida semesterbudgeten, samtidigt som du slipper all stress som så ofta hör högtiden till. Hos Sunweb ingår alltid liftkort i alla resor och vi har ett stort urval av prisvärda julskidsemestrar till populära skidområden som Mayrhofen i Österrike, där man verkligen vet hur man skapar julstämning och Tignes i Frankrike, som utöver fantastisk skidåkning även bjuder på massor av smakupplevelser.

Hitta din julresa

Julresor 2024 till Alperna

Vill du åka på skidsemester i jul? Vi har ett stort urval av julskidsemestrar till populära skidområden i Italien, Schweiz samt Andorra. Oavsett om du är ute efter en familjesemester med barnvänligt boende eller en romantisk jul med din partner så har vi garanterat en destination och ett boende som passar dig!

Hos Sunweb hittar du ett brett utbud av lägenheter och chalet med gott om plats för familjen att samlas för en härlig skidsemester i jul. Med eget kök kan ni till och med förbereda julbordet som vanligt och hålla jultraditionerna vid liv. Du kan också fira en annorlunda jul och uppleva Alpernas traditioner.

Drömmer du om en jul med fullständig avkoppling där du inte behöver oroa dig för julshopping, matlagning eller städning? Välj då ett av de många hotell som gör en särskild ansträngning för att skämma bort sina gäster under julhelgen. Kanske vill du tillbringa julhelgen på ett hotell med wellness och all-inclusive? Då är det bara att packa klappar och väskan!

Lång skidsemester eller långhelg på skidor

Om du är ute efter en långhelg i Alperna eller drömmer om att fira jul i ett snöigt landskap kan en kort skidsemester vara lösningen för dig. Om du bokar din skidsemester julhelgen har vi ett stort utbud av julresor med flygresor, så att du får mer tid i pisten. Vill du nyttja hela jullovet och även fira nyår i alperna kan det löna sig att kolla in våra julresor med buss.