Sista minuten

När du tvekar, bara åk!

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten

Boka en skidsemester i sista minuten och spara upp till 30 %.

När du tvekar... Bara åk!

Skidsäsongen 2022/2023 är i full gång! Kan du inte heller vänta på att få komma tillbaka till bergen? Med en skidsemester i sista minuten kan du spara upp till 30 % på din resa, inklusive liftkort och samtidigt få alla våra unika förmåner! Men vänta inte för länge, de bästa erbjudandena kommer att bokas först. Vad du än letar efter har vi den perfekta skidsemestern för dig. Spara pengar med en skidsemester i sista minuten, så är du snart tillbaka i pisten. Om du tvivlar? Bara åk!

Varför du bör boka en skidsemester i sista minuten?

✔️ Skräddarsy din skidsemester med liftkort och andra förmåner och få upp till 30 % rabatt.
✔️ Välj till transfer, skid- eller snowboardutrustning och skidskola medan du bokar.
✔️ Få det största urvalet av snösäkra destinationer.

Fördelarna med Sunweb

  • Skandinavisk guideservice
  • Mer flexibilitet på skidresan
  • Res och boka tryggt

Hitta en resa i sista minuten att älska

Fynda restresor till billiga priser

Vi har sista minuten-skidresor under hela säsongen och du kan alltid förvänta dig samma goda service när du åker på skidresa med Sunweb. Vi erbjuder sista minuten-resor till bland annat Österrike, Frankrike, Italien, Andorra eller Schweiz, enda skillnaden är att sista minuten-skidresor har avresa inom några veckor. När bu bokar sista minuten finns det dessutom goda chanser att spara mycket pengar på din skidresa, speciellt om du är flexibel med när och var du vill åka.

Vi Har dessutom ofta stora rabatter och är därför perfekt om du vill gör den där resan som du alltid har drömt om, eller bara vill sätt lite extra guldkant på årets skidsemester. Sidan uppdateras ofta så det kan löna sig kika in med jämna mellanrum för att göra riktiga fynd.