Skidsemester i lägenhet

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. Lägenheter

Känn dig som hemma i din egen lägenhet

När du väljer en lägenhet för din skidsemester kan du känna dig som hemma i Alperna. Känn friheten av att göra allt i din egen takt. Vi har ett brett utbud av lägenheter i franska, italienska och österrikiska skidområden, från de mest lyxiga till de mer budgetvänliga. Oavsett vilken skidlägenhet du väljer kommer du att känna dig som hemma. Hitta din nästa skidsemester bland stora utbud av paketresor med flyg, lägenhet och liftkort.

Hitta din semesterlägenhet i bergen

Flexibilitet och frihet med en lägenhet på skidsemestern

En skidlägenhet erbjuder komfort, flexibilitet och frihet på din skidsemester. Oavsett om du är ute efter en längre semester eller en kort skidresa kan du hitta en fullt utrustad lägenhet med möjlighet att laga mat och göra en picknick hemma i lägenheten. Hos Sunweb hittar du ett stort urval av lägenheter för din nästa skidsemester i några av de mest populära skidområdena i Italien, Frankrike, Österrike, Schweiz och Andorra. Oavsett vad du letar efter så har vi skidlägenheter för alla smaker.

Om ni reser i grupp kan det vara en fördel att välja ett extra rymligt boende, t.ex. en stor skidlägenhet eller en chalet med plats för upp till 15 personer. Om du reser med ett kompisgäng du är kanske intresserad av områden med afterski. Lyckligtvis erbjuder Alperna ett brett utbud av afterski-barer, till exempel "Mooserwirt" i St Anton och "Hinterhag Alm" i Saalbach. Även i de populära skidområdena Val Thorens, Alpe d'Huez och Val D'Isere hittar du afterski-barer med en mycket speciell atmosfär.

Alla typer av semesterlägenheter

En skidlägenhet är också perfekt om du ska åka på skidsemester med familjen. Här finns plats för hela familjen och med ett eget kök kan ni förbereda och njuta av mysiga måltider tillsammans. Om du letar efter en lägenhet för din skidsemester hittar du ett brett utbud av familjevänliga boenden här på Sunweb.

Drömmer du om att njuta av den friska alpluften i backen följt av lyxig avkoppling på ett vackert hotell? VAYA Resorts är en samling imponerande och exklusiva hotell och lägenhetskomplex i Österrike och är särskilt perfekt för dig som har höga krav på ditt boende. Här kan du skämma bort dig själv efter en lång skiddag med spa- och wellnessfaciliteter, pool och fantastiska restaurangupplevelser.