Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidresa med hotell

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. Hotell,resort,skidhotell

Välj ett hotell med gott om bekvämligheter

Letar du efter ett hotell i Alperna för din skidsemester? Hos Sunweb hittar du ett stort urval av populära hotell våra mes välbesökta skidområden i bland annat Frankrike, Italien, Schweiz och Österrike. Vi har ett urval av hotell för alla smaker. Vill du bo mitt i byn? Inga problem! Föredrar du ett kort avstånd till pisten? Det är också ett alternativ! Letar du efter ett hotell med inkluderade måltider? Vi har ett stort urval av hotell med halvpension! Kolla in vårt utbud av paketresor och hitta din nästa skidsemester med flyg, hotell och liftkort.

Hitta ditt hotell för skidsemestern

Ett hotell för varje skidsemester

Du hittar ett brett utbud av hotell för din skidsemester med Sunweb i några av de mest populära skidområdena i Europa. Välj ett hotell i Österrikes populära skidområde Sölden eller ett hotell i Frankrikes världsberömda skidorter Les Trois Vallées och Les Sybelles.

Den begränsade storleken gör att du kan njuta ett hotell i Andorra, om du söker en mindre välbesökt destination, jämfört med andra skidområden i Alperna. Trots sin storlek hittar du 65 bergstoppar och skidområden med hög höjd och god snösäkerhet.

Om du tar med hela familjen kanske du föredrar ett familjevänligt hotell i ett område med roliga aktiviteter och barnvänliga pister. Österrikiska Flachau och Wagrain är några av de mest barnvänliga skidområdena i Alperna. Här finns skidskolor, lekplatser och barnområden samt barnvänliga backar som är relativt korta och flacka.

En rymlig lägenhet eller stuga kan också vara perfekt om du reser på skidsemester med en större grupp. Med plats för allt mellan 4-15 personer är vi säkra på att du kommer att hitta rätt lösning för din skidsemester.

Hotell med inkluderade måltider

Om du vill undvika att lägga tid på matlagning under skidsemestern hotell med måltider ett bra sätt att fokusera på kvalitetstid med familjen. Men om du reser med barn kanske du föredrar att själv bestämma när och vad ni vill äta. Därför har vi också ett stort urval av stugor och lägenheter med kök där du kan förbereda en picknick och goda snacks på kvällen.

Om du hellre tillbringar din tid i backen kan du välja ett hotell med All inclusive eller halvpension. Om du väljer ett hotell med halvpension ingår frukost och middag, så du har gott om möjligheter att uppleva några av de lokala matställena i området.

Föredrar du att komma hem till fullständig avkoppling efter en lång dag i backen? Vi har ett brett utbud av lyxhotell med wellness- och spafaciliteter. Har du någonsin bott på ett 5-stjärnigt lyxhotell i världsklass? Det kan vi varmt rekommendera våra lyxiga VAYA Resorts.