Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidsemester i chalet

Med inkluderat liftkort

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. Chalet

Den perfekta skidsemestern i chalet

Upplev autentisk atmosfär i en av Alpernas många chalet

Chalet kommer från franskan och betyder ”stuga i schweizisk stil”. Här bor du antingen i en fristående större stuga eller i ett flerplanshus som delas med andra. Om du bokar en chalet kan du vara säker på att få uppleva en autentisk och avslappnad resa med vänner eller familjen. En skidstuga är ofta utrustad med allt du behöver. Ofta finns det till och med lyxiga faciliteter som en privat bastu eller jacuzzi. 

På Sunweb erbjuder vi fantastiska stugor i skidområden med snögaranti i Frankrike och Österrike. Välj bland välkända skidområden som Les Deux Alpes, Val Thorens och Mayrhofen eller prova mindre välbesökta områden som Les Sybelles eller Wargrain. En chalet är perfekt för grupper på allt mellan 4-15 personer och vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för din skidsemester.

Alla våra chalet

Den bästa skidsemestern i en stuga

Oavsett om du ska åka på skidsemester med hela familjen, en grupp vänner eller dina kollegor är det en bra idé att hyra en chalet. Först och främst får ni gott om utrymme, dessutom bor nu tillsammans och har gemensamma utrymmen jämfört med separata rum på ett hotell. Det bästa med en chalet är att de ofta är fullt utrustade med kök och moderna bekvämligheter. 

Visste du att du också kan hyra en chalet med halvpension? Då får du det bästa av två världar: ett boende med alla faciliteter för att laga en mysig måltid, men där du också kan njuta av en middag som du inte har lagat själv när du kommer hem efter en lång dag i pisten.

Chalet för alla smaker

Föredrar du att bo mitt i centrum med restauranger och butiker på gångavstånd eller tycker du att det är viktigare att bo vid pisterna så att du kan åka skidor ända fram till ytterdörren? Oavsett vad du föredrar kan du finjustera din sökning med hjälp av filtren ovan.

Vi har chalet i olika storlekar, från fyra till mer än 15 personer. När du bokar en skidsemester genom Sunweb ingår alltid liftkort i priset!

Åk på skidäventyr från en stuga

En chalet är det perfekta boendet för en bekymmersfri skidsemester när som helst under vintersäsongen. Om du till exempel ska åka på skidsemester till Kirchberg med hela familjen kan du välja en snösäker period under sportlovet eller julhelgen.

För nybörjare och erfarna skid-/snowboardåkare hittar du stugor i skidområden med ett varierat utbud av pister. Om du vill göra något annorlunda för en dag kan du åka kälke, njuta av den fantastiska utsikten under en skärmflygning eller prova en isklättervägg. Står afterski högst på önskelistan erbjuder vi gott om chalet även i Österrike.