Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidresor med All Inclusive

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Boende & måltider
  4. All Inclusive

All Inclusive i Alperna

På en skidsemester med All Inclusive ingår alla måltider, drycker och snacks i priset. Det betyder att du kan njuta av din skidsemester utan att behöva ta upp plånboken ur fickan. Faktum är att när du åker skidor med All Inclusive behöver du inte ens lämna ditt hotell när du har klickat av dig skidorna efter en lång dag i backen. På Sunweb har vi ett brett utbud av paketresor med både inkluderade måltider och självhushåll. Du kan smidigt boka skidutrustning, skidlektioner och vilka måltider som ska ingå.

Populära destinationer med all inclusive

Njut av en skidsemester med All inclusive

Det finns många fördelar med att välja ett hotell med all inclusive. Med frukost, lunch och middag inkluderat kan du hoppa över matlagningen och tillbringa mer tid i pisten. Det kan också vara en fördel om du reser på en familjeskidresa med barn, där du redan har mycket att tänka på.

Vi på Sunweb har fina hotell och lägenheter i både Österrike och Frankrike där du kan skippa matlagningen och njuta fullt ut av din skidsemester. Här kan du njuta av de österrikiska backarna eller besöka de vackraste skidorterna i Frankrike. Allt du behöver göra är att bestämma vilket boende och vilka måltider som ska ingå.

Skidsemester med eller utan catering

Drömmer du om en avkopplande skidsemester med all-inclusive på ett lyxigt hotell eller tycker du om att laga mat själv? Skidsemester med självhushåll är vanligast, men hos Sunweb hittar du ett brett utbud av skidsemestrar med olika typer av catering.

Om du inte vill boka en hel vecka har vi även ett välsorterat utbud av weekendresor. Under en weekend är all inclusive-hotell ett bra alternativ om du vill få så mycket tid som möjligt till åkning.