1. Hem
  2. Hemresegaranti

Vi garanterar dig en säker hemresa, oavsett vad!

En av många fördelar med att boka en charterresa via Sunweb är vår hemresegaranti.  

Det betyder att vi är ansvariga för din resa och om det oväntade skulle inträffa, är du garanterad en säker hemresa. Din säkerhet är alltid vår högsta prioritet, därför vill vi att du ska kunna resa utan några som helst bekymmer. När du bokar en charterresa med oss täcks du automatisk av vår hemresegaranti. 

Med anledning av coronavirusets utbrott ställdes många semestrar in. Somliga var redan utomlands vid utbrottet och vi såg till att alla säkert kunde återvända hem till sina nära och kära, utan extra kostnad.  

Om du bokar en paketresa med flyg och reserådgivningen för ditt resmål ändras till avrådan under din vistelse garanterar vi att du får en säker hemresa. Det är vårt löfte till dig. 

Hur funkar det?

Tillsammans diskuterar vi möjliga alternativ baserat på den information vi har och den specifika situationen på ditt resmål. Vi utreder om det är säkert att fortsätta din semester. Om det visar sig att en omedelbar hemresa är det bästa alternativet, arrangerar vi det. Vi hjälper dig i alla situationer, så att du kan fira din semester på ett säkert sätt.  

Vi arbetar hårt för att säkerställa att det är tryggt att resa. Vi följer alltid lokala och internationella myndigheters rådgivning samt säkerhetsåtgärder. För att var förberedd inför resan kan du här ovan läsa igenom lokala förhållningsregler för ditt resmål. Skulle det ske några förändringar i din resplan kommer vi att kontakta dig så att vi kan se över dina alternativ. 

Vårt löfte

  • Vi för hem dig tryggt & säkert.
  • Du betalar inget extra.
  • Din säkerhet har högsta prioritet.
  • Du kompenseras för missade semesterdagar.